Kylmäveristen Kivikylä Voimaliiga aloittaa keskiviikon Toto65-pelin

Rallin Muisto voitti edellisen Voimaliigan joulukuussa (kuva: Pekka Salonen).

Voimaliiga ajetaan kolmen kilometrin matkalla. Yhdeksän valjakkoa tavoittelee 3000 euron ykköstä.

Joulukuun Voimaliigan kärkinelikko on mukana. Ari Moilasen ajama Rallin Muisto oli johtopaikalta silloin vahvin. Hurman Viesker kiri kakkoseksi, Moe Tjalve ja Elan veivät seuraavat sijat.

Nelikko on vahvoilla myös tulevana keskiviikkona. M.A. Piste on suosikkien kova haastaja. Se on tamma, joka jaksaa mennä myös pitkän matkan ja näyttänyt kykynsä Kuningatarkilpailun 3100 metrillä.

Toto65-pelin kolmoskohteessa kilpailee voitokkaita lämminverisiä. John Hoss, Jack Of All Trades, Ecarte, Ammon Garden ja Shaqir ovat olleet viime kilpailuissa usein voittajaesittelyissä. Harri Koivusen valmentama John Hoss sai mainion lähtöpaikan ja on kolmosradalta lähellä kolmatta peräkkäistä voittoa. Xrai C.D. on kilpaillut Ruotsissa ja tekee nyt ensimmäisen starttinsa Suomessa.

Toto65-nelonen ajetaan 2640 metrin matkalla. Antti Pihlströmin Anders on varmassa kunnossa ja yksi suosikeista. The Paragon ja Richard Halm ovat tiukkoja vastustajia.

Ravi-ilta päättyy hienotasoiseen Pronssidivisioonaan. Tapio Mäki-Tulokkaan tallista tulee hyväkuntoinen kaksikko Ray Boy ja Rahajamatch. Christa Packalénin Kiikku’s Giant päätti viime kauden kahteen voittoon ja yrittää nyt kolmatta peräkkäistä ykkösradalta. Al’s Boozy Suzy ja Ronaldo Malibu ovat menestyneet hienosti.

Ravien käsiohjelman näkee tästä linkistä >>