Le Gros Bill ja Global Withdrawl keskiviikon avoimessa lähdössä

Global Withdrawl voitti avoimen Isokengän viime maaliskuussa Vermossa (kuva: Pekka Salonen).

Le Gros Bill ja Global Withdrawl nappasivat hyvät kakkossijat viime starteissaan. Pääseekö kaksikosta jompikumpi keskiviikkona voittajaesittelyyn, vai onko joku haastajista ykkönen maalissa?

Avoin Kultajousi Isokenkä -lähtö ajetaan Toto65-pelin vitoskohteena. Ari Vianderin Le Gros Bill palasi viimeksi pitkältä tauolta ja eteni Karanor Teräsmiesliigassa kakkoseksi. Matias Salon Global Withdrawl juoksi Teivon kultafinaalissa ja kiri väkevästi toiseksi, Hierro Boko pysyi edellä. Sisimmiltä lähtöpaikoilta starttaavat Hotshot Luca ja Lexus Dream sekä Christa Packalénin valmennuksesta toisen kilpailunsa juokseva Jason’s Camden ovat kovia haastajia.

Karanor Teräsmiesliiga aloittaa Toto65-kierroksen. Hannu-Pekka Korven East Ward tekee mielenkiintoisen paluun ja starttaa paalulta. Kiikku’s Giant, Ray Boy ja Jenni Danielssonin kaksikko Al’s Boozy Sozy ja Garrett Mix lähtevät 20 metrin takamatkalta.

Kylmäveristen Nousijadivisioonassa nähdään monta viime viikkojen voittajaa: Supervoima, Antin Kroisos, Rummeli, Apteekkari ja Ekin Huli. Miika Tenhusen Kungen tekee toisen kilpailunsa tauolta.

Kuningatarkilpailuun kerätään pisteitä KK-24-lähdössä, 65-3. Sarikan ja M.A. Piste lähtevät 40 metrin takamatkalta. Ainakin Landen Iita ja Suvelan Unelma ovat kovia kiinniotettavia.

Tammojen enintään 37 000 euroa voittaneiden ryhmä, 65-4, on tasainen koitos. Digthislass lähtee voittojahtiin ykkösradalta. Infinette, Make It Up, Father’s Hope ja Titania Hills ovat tiukkoja vastustajia.

Toto65-kierroksen päätöskohde on hyvätasoinen Pronssidivisioona. Kovakuntoiset Pate Pollea, Tatuari, Rallan Ruhtinas ja Hallan Poika saivat takarivin lähtöpaikat. Rannan Pomo, Siirin Farssi ja Briljantti Buugi yrittävät eturivistä pitää takaa hyökkäävät kurissa.

Hevari Junioritähti ajetaan ennen 65-kohteita. 12 nuorta ohjastajaa tavoittelee voittoa. Tuukka Variksen ajama Scorpion Comery ja Oona Halmeen Silenos Clearsky ovat viime starteissa osoittaneet hyvää kuntoa.

Keskiviikon 13.3. ravien käsiohjelman näkee tästä linkistä.