Neljä Kuuma Cupin karsintaa ja lämminveristen avoin ryhmä 20.9.

Pekka Pasisen omistama Ginny Weasley on ensimmäisen Kuuma Cup -karsinnan suosikkeja (kuva: Pekka Salonen).

Yhteensä 38 hevosta tavoittelee finaalipaikkoja Kuuma Cupin karsinnoissa keskiviikkona. Osallistujia tulee ympäri Suomen. Toto65-pelin yhtenä tähtikohteena on lämminveristen avoin ryhmä, jossa 8 ykkössarjalaista on mukana.

Ensimmäinen Kuuma Cupin karsinta ajetaan ennen 65-peliä. Ginny Weasley, Ies Knightqueen ja Perfect Pleasure ovat vahvassa vireessä. Börjesin tulee Vieremältä.

Riikka Eskonniemen Halley Boss ja Markus Porokan tallin Boulder Titan kuuluvat toisen Kuuman Cupin karsinnan suosikkeihin. Amerikasta palannut Hannu Korpi tuo kisaan Emma E -tamman.

Jere Kallion Bom Shaka Laka nappasi viimeksi yllätysvoiton ja hakee uutta täysosumaa kolmannessa karsinnassa. Rock’n Roll Ax on varmassa iskussa samoin Gitano. Edit Tourraj aloittaa Suomessa kilpailemisen. Hugo Artist tulee Kajaanista.

Emma Väreen Scorpion Comery ja Teuvo Nikulaisen Unto Crown jahtaavat finaalipaikkoja neloskarsinnassa lähtöradoilta 8 ja 7. Maarit Ollikaisen voitokas Luxus Match sai mainion kakkosradan. Kuuma Cupin finaali juostaan 4.10., joka on Kuuma Keskiviikko.

Hannu Korven Grainfield Aiden pääsee lähtemään ykkösradalta avoimessa ryhmässä, arvontatuuri oli nyt panssarivaunun puolella. Run For Royalty, Consalvo ja Always Ready pelattaneen suosikeiksi.