Staro Mack Crowe viides kiinnitys Kultajousi Finlandia-Ajoon


Viides Kultajousi Finlandia-Ajoon kutsuttu hevonen on Staro Mack Crowe. Vahvasti suomalaistaustainen 5-vuotias ori tulee Katja Melkon ja Janne Sorosen valmennustallista Ruotsista ja Finlandiassa ohjaksissa nähdään raviurheilulegenda Jorma Kontio. Ruotsinsuomalainen Petri Puro on kasvattaja, ja hevosen omistavat Staro International AB ja Väsby Häst AB Ruotsista.

Oriin nelivuotiskauden parhaita suorituksia olivat Halmstadin Sprintermestaruuden karsintavoitto ja finaalikakkonen johtavan rinnalta. ”Staro Mack Crowe on varmasti tallimme paras lyhyellä matkalla”, arvioi Janne Soronen.

Kauden avaus Bergsåkerissa 09-lopetuksella antoi jo merkkejä onnistuneesta harjoituskaudesta. Staro Mack Crowe viimeistelee suurkilpailukuntoaan keskiviikkona 3.4. Solvallassa ennen 20.4. ajettavaa Seinäjoki Racea, johon ori on myös kutsuttu. Sen jälkeen on vuorossa Finlandia. Lue lisää Finlandia-päiväkirjasta.

Kultajousi Finlandia-Ajo huipentaa kaksipäiväisen ravijuhlan Vermo Areenalla 4.-5.5. Sunnuntaina 5.5. ravattavan pääkilpailun ykköspalkinto on 110 000 euroa.

Lisätietoja:

Jarkko Korhonen
p. +358 45 7881 6203

kilpailupäällikkö, Vermo Areena