Time Match jatkoi voittokulkua Karanor Teräsmiesliigassa

Markku Niemisen valmentama Time Match ravasi kolmannen peräkkäisen Vermon voiton Karanor Teräsmiesliigassa.

Ari Moilanen ajoi takamatkalta eteenpäin, ja Time Match haki johtopaikan jo ensimmäisellä takasuoralla. Time Match tuli päätöskierroksen reipasta vauhtia ja jätti muut helposti taakseen. Voittotulos oli 14,5/3140m. Lake’s Elmer juoksi johtavan takana ja oli varma kakkonen. Gal Gadot Racing kiri kolmanneksi.

- Time Match on huippukunnossa, sillä on ilo ajaa. Hevonen on varmaan elämänsä vedossa. Tänäänkin se lähti heti vastaamaan, kun joku tuli lähelle, Moilanen sanoi.

Toto65-kierros alkoi kylmäveristen mailin ryhmällä. Esa Holopainen ajoi Filin johtopaikalle. Mika Karppisen valmentama ruuna veti avauskierroksen 26,3-kyytiä. Suursuosikki Costner kiersi kolmatta rataa ja eteni johtohevosen rinnalle. Ratkaisu tapahtui maalisuoralla, kun Costner laukkasi. Fili purjehti varmaan voittoon ajalla 26,4a/1620m. Kurtakon Hulda eteni kakkoseksi.

- Fili teki taas hyvän esityksen. Se oli rauhallinen auton takana, ja tiesin, että se lähtee ravia. Filillä on aina ollut vauhtia paljon, Esa Holopainen sanoi.

Tommi Kylliäisen ajama Star Photo S haki 65-kakkosessa johtopaikan. Matias Salon valmennettava hallitsi ja paineli helppoon voittoon ajalla 14,2/2120m. Hartwig ja Champlain Wania kirivät hyvin muille totosijoille.

Myös kolmannen 65-kohteen voittaja tuli johtopaikalta. Santtu Raitala ajoi Lightningflashin keulaan. Anne Kankaan valmentama ruuna irtosi helposti muista ja voitti ajalla 15,5a/2620m. Runforthehills kiesi kolmatta rataa johtohevosen rinnalla ja kesti hyvin kakkoseksi.

- Lightningflash on oikein mukava kilpahevonen. Se oli mennyt tauon aikana vielä harppauksen eteenpäin. Toinen tuhat oli reipas, mutta mitään hätää ei ollut. Hevosella on hyvä menotekniikka, Raitala kertoi.

Jeroen van Craenin valmentama Truly Easy jatkoi loistojuoksuja Haastajadivisioonassa. Antti Teivainen ajoi Quite Easyn pojan johtopaikalle. Truly Easy hallitsi ja viiletti ykköseksi ajalla 14,4a/2620m. Precious Rock kiri kakkoseksi.

- Truly Easy on tuntunut tosi hyvältä viime starteissa. Jere (Jeroen van Craen) kertoi, että uusi vaihde tuli, kun alettiin käyttää vedettäviä silmälappuja ja korvapalloja. Tänään oli ohjissa hyvä paine koko ajan, Antti Teivainen sanoi.

Saku Mikkolan valmentama Stonecapes Unity jatkoi keulavoittajien sarjaa 65-vitosessa. Ari Moilanen haki johtopaikan voltin ykkösradalta. Stonecapes Unity piti paikkansa varmasti maaliin saakka ja voitti ajalla 14,9/2120m. Space Oddity seurasi johtavan takaa kakkoseksi, mutta kiritilat eivät auenneet. Mister Provident nousi kolmanneksi.

Ilta alkoi Montékypärät-lähdöllä. Elina Leinonen ohjasti Winter Oakin keulaan, ja voitto tuli ajalla 18,1a/2120m. Maiju Leppäjärven ratsastama Alws Laudatur juoksi johtavan takana ja tarjosi hyvän vastuksen ja otti kakkosen.

Antti Teivaisen ajama Rushmills teki vakuuttavan juoksun alokassarjassa. Juhani Tapanin osaomistama ja valmentama 3-vuotias tamma eteni johtavan rinnalta ykköseksi ajalla 18,3/2120m. Callela Kissinger kiri kakkoseksi.

Siruko jatkoi voittotahdissa kolmoslähdössä. Hannu Torvinen ajoi Christa Packalénin valmentaman 5-vuotiaan tamman johtopaikalta ykköseksi ajalla 32,8/2120m. Santamaan Musta kiri takaa vahvasti kakkoseksi.

Keskiviikkoilta päättyi Too Matchin näytökseen. Juha Utala haki johtopaikan. Too Match jätti muut jo viimeisen takasuoran lopussa ja paineli ylivoimaiseen voittoon ajalla 15,4a/2120m. Winter’s Supermoon kiersi muun porukan ja oli vahvalla kirillä selvästi kakkonen.