Kultajousi Finlandia-Ajon pääsyliput edullisemmin ennakkoon

Kultajousi Finlandia-Ajo 4.-5.5. on kevään kaksipäiväinen kansainvälinen ravijuhla. Ravintola täyttyy kovaa vauhtia, ja parhaat paikat myydään ensimmäisinä. Ravintolapaketit myydään ostojärjestyksessä, joten kannattaa olla nopea!

Ravintolapakettiin sisältyy runsas buffet, ravintolan pöytäpaikka ja palvelumaksu. Ravintolapaketin ostaja ei tarvitse erillistä pääsylippua. Vermon aidatulla parkkialueella on maksuton pysäköinti. Ravintolapaikat myydään erikseen molemmille päiville Vermo Shopissa kohdassa Kultajousi Finlandia-Ajo ravintola.

Ravintolapaketit

la 4.5. hinta 69 €/hlö

Ravintolapaikat 4.5.

su 5.5. hinta 85 €/hlö

Ravintolapaikat 5.5.


Lauantain ohjelmassa on mm. lämminveritammojen suurkipailut TammaDerby ja Espoon Palkinto. Sunnuntain pääpäivä on kansainvälistä ravijuhlaa Ruotsin divisioonakarsintoineen. Kylmäveriset kohtaavat Erkon Pokaalissa ja päivä huipentuu ravureiden EM-osakilpailuun Kultajousi Finlandia-Ajoon. Ravit alkavat molempina päivinä klo 13.

Pääsyliput myynnissä - edullisemmin ennakkoon

Yksittäisten päivien ja kahden päivän lippupaketit ovat myynnissä, ja ne saa edullisemmin ennakkoon. Hinnat ovat voimassa vain verkkokaupassa. Esimerkiksi kahden päivän pääsylipun saa ennakkoon hintaan 35 €, ovelta yksittäiset päiväliput yhteensä 45 €.

Pääsyliput ovat myynnissä Vermo Shopissa kohdassa Kultajousi Finlandia-Ajo pääsyliput tai lippukaupassa.

LIPPUKAUPPA


Finlandia-Ajo pääsyliput (hinnat voimassa vain verkkokaupassa)

  • aluelippu 2 pv aikuinen, hinta 35 € vain verkkokaupassa (ovelta kaksi päivää 45 €)
  • lauantai aikuinen, hinta 13 € (ovelta 15 €)
  • lauantai alennusryhmä, hinta 8 € (ovelta 10 €)
  • sunnuntai aikuinen, hinta 25 € (ovelta 30 €)
  • sunnuntai alennusryhmä, hinta 15 € (ovelta 20 €)

Alennusryhmät ovat: eläkeläiset, SHKL-kortti, opiskelijat, invalidit, työttömät, varushenkilöt. Oikeus alennukseen osoitettava. HUOM. Kahden päivän pääsylipuissa ei ole erillistä alennusryhmien hintaa.

Vapaa sisäänpääsy tapahtumaan: Suomen Hippoksen kausikortilla sekä alle 18-vuotiaat ja ravinuorten jäsenet.

Maksutapoina verkkokaupassa käyvät yleiset maksutavat, ePassi ja Smartum ja viimeistään viikkoa ennen tapahtumaa Procountor-laskutus. Vermon pääsisäänkäynnissä maksvälineenä käyvät käteinen, kortti, Smartum ja lisäksi Edenred.